Ons Club gebouw kunt u huren! (mits u voldoet aan de voorwaarden)

Controleer de verhuur agenda op beschikbaarheid!!

Locatie
Het scoutingterrein ligt in het dorpsbos van Oud Gastel. In het dorsbos bevindt zich het speelbos. Op loopafstand van het scoutingterrein zit een vijver en het een openluchtzwembad (Zwembad Blankershove). Het busstation van Oud Gastel is op 5 minuten wandelen afstand, het dorpscentrum binnen 10 minuten.

Het Scoutingterrein heeft geen directe buren.

Het terrein
Het terrein is ongeveer 2000m² en is volledig afgesloten met een hekwerk. Op het terrein staan een zitkuil met vuurschaal, fietsenstalling, speelvelden voor en achter (waarbij het speelveld achter 2 goals heeft), speelberg en twee gebouwen. De gebouwen staan haaks op elkaar, met ongeveer 5 meter ruimte om naar het achterterrein te lopen. Beide gebouwen hebben een overkapping van ~1.5m breed aan de voorste lange zijde, zodat er bij regen alsnog droog buiten gezeten kan worden.

De gebouwen
In totaal zijn er in de twee gebouwen 3 lokalen, 1 keuken en 1 sanitairruimte (4 toiletten, 2 douches). De gebouwen hebben geen hal; alle ruimtes zijn bereikbaar via de deuren onder de overkapping.
In het eerste gebouw bevinden zich twee lokalen die ter beschikking staan voor de verhuur: Beverlokaal en Welpenlokaal. Tussen deze lokalen zitten verplaatsbare kasten, om er desgewenst één grote ruimte van te maken. Een grafische weergave van dit gebouw en de maatvoering hiervan is hieronder in de horizontale afbeelding gemaakt.
In het tweede gebouw bevinden zich de sanitairruimte, keuken en het derde lokaal: Scoutlokaal. Het scoutslokaal bevat houten scheidingsschotten om de ruimte in subruimtes ("patrouillehokken") te scheiden. Een grafische weergave van dit gebouw en de maatvoering hiervan is hieronder in de vertikale afbeelding gemaakt.

gebouw1a

Controleer de verhuur agenda op beschikbaarheid!

Voorwaarden verhuur accommodatie:

• De accommodatie wordt uitsluitend verhuurd aan huurders met een maatschappelijk, onderwijs en/of sociaal culturele doeleinden, zonder winstoogmerk en niet zijnd commercieel van aard.
  • Op vrijdagavond en zaterdagochtend wordt de accommodatie in principe niet verhuurd i.v.m. met het gebruik door onze eigen vereninging. dit geldt niet voor het pinkster- en hemelvaartweekend en de zomervakantie.
  • Vanaf 1 juli t/m het eind van de zomervakanties kan de accommodatie uitsluitend voor volle weken worden gehuurd. Aankomst op zaterdag 13:00 uur en vertrek op zaterdag uiterlijk om 12:00 uur c.q. anders afgesproken.
  • Buiten de zomervakantieperiode kan de accommodatie ook per dag of per dagdeel worden gehuurd.
  • De gehuurde ruimten inclusief toiletruimte en terrein dienen door de huurder schoongemaakt te worden voor het op de overeenkomst afgesproken tijdstip. De vuilniscontainer mag gebruikt worden, het overige afval dient meegenomen te worden. Bij vertrek zal dit in het bijzijn van een vertegenwoordiger van de scouting worden gecontroleerd. Indien de accommodatie niet of onvoldoende schoongemaakt is zal een bedrag van € 46,- in rekening worden gebracht.
  • Eventueel veroorzaakte schade aan het gebouw, terrein of meubilair zullen in opdracht van de verhuurder worden hersteld en door de huurder worden betaald.
  • Het is niet toegestaan zonder toestemming een open vuur te maken op het terrein.
  • Het is niet toegestaan met auto's het terrein te betreden.
  • Aan het eind van de bijeenkomst dient in geval geen personeel van de scouting aanwezig is  de timer van de kachel op 0 te worden gezet en deuren en hekwerk te worden afgesloten.
  • Tijdens de zomervakantie periode kan bij reserveringen maximaal een week optie worden gegeven.
  • Bij reservering dient een voorschot vooruit te worden betaald. Bij annulering uiterlijk een maand van te voren zal 25% worden terug betaald.
  • Na afloop van de huur wordt het verbruikte gas water en elektriciteit verrekend met de borg.
  • Onze volledige verhuurvoorwaarden zijn te vinden onder deze link

Tarieven verhuur accomodatie:

Voor verhuurovereenkomsten opgesteld vanaf 1-1-2020 gelden de volgende prijzen:

• Prijs per persoon € 4,50 per nacht
  • Minimaal € 90,- per nacht  (alleen mogelijk buiten zomervakantieperiode)
  • Minimaal € 540,- per week

Alle prijzen zijn exclusief gebruik water, gas en electriciteit

Een volledig overzicht van de prijzen is hier te vinden.

Het postadres tijdens de huur is:

Scouting Andriessen

P/A van Glymesstraat 5