Ons Club gebouw kunt u huren! (mits u voldoet aan de voorwaarden)

Controleer de verhuur agenda op beschikbaarheid!!

Ons scoutinggebouw bestaat uit twee gebouwen, zoals je op de foto's kunt zien.
Gebouw 1 bestaat uit 4 lokalen waarvan één met een bar. Deze lokalen kunnen samengevoegd worden zodat het 1 grote ruimte wordt.

• Gebouw 2 bestaat uit 2 lokalen. In dit gebouw is ook de natte ruimte aanwezig.
  • Tegenover het scoutinggebouw (50 meter) is een openlucht zwembad (Zwembad Blankershove)
  • Het dorpsbos is 100 meter van ons verwijderd.

Hieronder bevindt zich een schema over de verdeling van ons gebouw(een plattegrond staat onderaan deze pagina):

GEBOUW 1

2 X

• Wastafel koud/warm water

• Wastafel koud water

De accommodatie wordt uitsluitend verhuurd aan scoutinggroepen, scholen en verenigingen!!

Controleer de verhuur agenda op beschikbaarheid!!

Voorwaarden verhuur accommodatie:

• De accommodatie wordt uitsluitend verhuurd aan scoutinggroepen, scholen en verenigingen.
  • Op vrijdagavond en zaterdagochtend wordt de accommodatie in principe niet verhuurd i.v.m. met het gebruik door onze eigen vereninging. dit geldt niet voor het pinkster- en hemelvaartweekend en de zomervakantie.
  • Tijdens de zomervakantie kan de accommodatie uitsluitend voor volle weken worden gehuurd. Aankomst op zaterdag 13:00 uur en vertrek op zaterdag uiterlijk om 12:00 uur c.q. anders afgesproken.
  • Buiten de zomervakantieperiode kan de accommodatie ook per dag of per dagdeel worden gehuurd.
  • De gehuurde ruimten inclusief toiletruimte en terrein dienen door de huurder schoongemaakt te worden voor het op de overeenkomst afgesproken tijdstip. De vuilniscontainer mag gebruikt worden, het overige afval dient meegenomen te worden. Bij vertrek zal dit in het bijzijn van een vertegenwoordiger van de scouting worden gecontroleerd. Indien de accommodatie niet of onvoldoende schoongemaakt is zal een bedrag van € 46,- in rekening worden gebracht.
  • Eventueel veroorzaakte schade aan het gebouw, terrein of meubilair zullen in opdracht van de verhuurder worden hersteld en door de huurder worden betaald.
  • Het is niet toegestaan zonder toestemming een open vuur te maken op het terrein.
  • Het is niet toegestaan met auto's het terrein te betreden.
  • Aan het eind van de bijeenkomst dient in geval geen personeel van de scouting aanwezig is  de verwarmingstermostaat op 5ºC te worden afgesteld en deuren en hekwerk te worden afgesloten.
  • Tijdens de zomervakantie periode kan bij reserveringen maximaal een week optie worden gegeven.
  • Bij reservering dient de huur 50% vooruit te worden betaald. Bij annulering uiterlijk een maand van te voren zal 25% worden terug betaald.
  • Het huren van de bar is alleen mogelijk vanaf 25 personen met minimaal 2 personen bedienend personeel van de scouting. Tevens kan dan de muziek worden verzorgd door het bedienend personeel.

Tarieven verhuur accomodatie:
voor huurovereenkomsten opgesteld na 01-03-2015 gelden de volgende tarieven:

Verhuur prijzen per week tijdens de zomervakantie periode

• Prijs per persoon € 4,00 per nacht
  • Minimaal € 480,- per week

Verhuur prijzen per week of weekdeel buiten de zomervakantie periode

• Prijs per persoon € 4,00 per nacht
  • Minimaal € 80,- per nacht c.q. € 480,- per week

Alle prijzen zijn exclusief gebruik water, gas en electriciteit

Het postadres tijdens de huur is:

Scouting Andriessen

P/A van Glymesstraat 5